EZS Packer (HA-1)

De EZS Packer aanhanger is ontworpen om de echte kampeerder de ultieme vakantiehulp aan te bieden.

De EZS Packer aanhanger is ontworpen om de echte kampeerder de ultieme vakantiehulp aan te bieden.

De EZS Packer aanhanger is ontworpen in 2010 en leverbaar sinds 2011. De EZS Packer opent niet zoals zijn voorganger, de DP, vanaf de zijkant, maar juist vanaf de achterzijde. Hiervoor is bewust gekozen omdat in enkele omgevingen het openen vanaf de zijkant voor de nodige problemen zorgde. Door het openen en sluiten vanaf de achterkant behoort dit tot het verleden.

De klep opent riant, waardoor veel goederen eenvoudig in te pakken zijn. De EZS Packer valt direkt op door zijn hoge mate van design. Door velen inmiddels als omschreven als een waardige opvolger van de DP aanhanger. De mooie, geïntegreerde achterlichten geven de aanhanger een rustig maar uniek beeld. Het fraaie slot en en de strakke lijnen zorgen voor een duidelijk nieuwe lijn binnen EZS.

Een ander (meer dan) sterk punt van de EZS Packer is de inhoud van de aanhanger. Zo had de DP nog een inhoud van 325L, de EZS Packer is inhoudelijk 2x zo groot geworden zonder daarbij afbreuk te doen aan vormgeving.

Waar de meeste grote aanhangers tot 500mm tussenruimte hebben bij de wielkasten, heeft deze een tussenruimte van 600mm. Geen probleem meer dus met het inpakken van de spullen. De dubbele gasveer zorgt voor een stabiel open blijven van de deksel tijdens het in- en uitladen van de aanhanger.

EZS Aanhangers