EZS Summit

900mm zitbreedte en zeer royale instap maken dit zijspan tot de absolute top !

De Summit is een van de breedste zijspannen op de markt en daardoor volop in trek bij een groot deel van de zijspanrijders. Het is een doordacht ontwerp, met vele geïntegreerde opties. Het zijspan is vanuit alle oogpunten zéér attractief.

Wij kunnen u de aanbouw aan diverse motoren mogelijk maken. Let er wel op dat de Summit het grootste zijspan is van Europa en dus niet aan elke motor wordt aangebouwd. Op de foto’s treft u een voorbeeld aan wat betreft de eventuele mogelijkheden.

De Summit biedt een zitbreedte van 900mm wat binnen de zijspanwereld als zeer ruim wordt omschreven. Door deze grote zitruimte biedt de Summit plaats aan 2 volwassen of 1 volwassene met een kind of 2 kinderen. Niet alleen de zitbreedte is groot, ook de beenruimte is ruim. Met een ruimte van 110cm kan bijna elke volwassene zijn intrede in het zijspan nemen. De twee-persoonszitting is luxe uitgevoerd en in te stellen in 2 posities.

De Summit is zeer gemakkelijk te openen door middel van een inwendig gemonteerde gasveer. Deze gasveer helpt niet alleen met het openen, maar ook houd deze de klep open terwijl u in of uitstapt. De standaard gemonteerde handgreep en in-, uitstapbeugel vergemakkelijken het in- en uitstappen enorm. Het zijspan is standaard uitgevoerd met een volledige binnenbekleding in het zitgedeelte van het zijspan.

Technische gegevens:
Universele aansluitmogelijkheden
PLS wielophanging
IKON schokbreker
Lengte: 2370mm
Breedte: 1140mm
Hoogte: 1050mm
Dakzeil


Opties:
Binnenbekleding in bagageruimte
Binnenverlichting in bagageruimte
Bagagerek op kofferdeksel
Leeslamp
Radio/CD speler
Flexibele zijruitjes
Voetsteun
Veiligheidsgordel (2 of 3 punts)