EZS Clique

Het compacte budget alternatief voor de compacte motoren

De Clique is de nieuwste en kleinste ’telg’ in de EZS familie geworden.

Een kleiner zijspan dan de andere, maar wel met met even breed zitgedeelte als de andere 1-persoons zijspannen. De herkenbare lijnen, aangepast aan de huidige trend, maken van de Clique ook een tijdloos en multi-aanbouwbaar zijspan. Geschikt voor zowel de kleine motor en alle scooters, als ook aan het grotere middensegment.

Inmiddels is de Clique volledig in productie genomen. Naast bovenstaande Harley aanbouw volgen ook nog een Burgman 400 scooter als ook een Honda Sh300i scooter. Wij hopen u ter zijner tijd van meer foto’s te kunnen voorzien. Voor scooters bieden wij ook de mogelijkheid voor een 12″ scooter wiel als zijspanwiel. Een mooi designed wiel voor een nette meerprijs. Uiteraard wordt het als zijspanwiel uitgevoerd met een 135/70-12″ (auto)bandje.

De Clique is met zijn tijdloze lijnen wederom een tijdloos zijspan, ook de fraaie verlichting maken dit eenvoudige zijspan: “klein van stuk, groot in vorm” en zal velen van ons gaan behagen.

De opzet van de Clique is dat een basis zijspan wordt gekocht die direct met vele opties is uit te rusten. Maar dit zal geen ‘must’ zijn. Ook later kunnen de diverse opties nog gemakkelijk aangeschaft en gemonteerd worden. Zo wordt eigenlijk een soort ‘concept’ zijspan gekocht.